Väntar på replika klockor fake Omega Speedmaster Apollo 11 50-årsjubileum i stål fake rolex

Drygt två månader efter femtioårsdagen av den historiska 20 juli 1969 känner vi bara till den begränsade upplagan Gold Speedys tillverkade i 1014 exemplar och lanserades av Omega i mars. Apollo Speedmaster Apollo 11 50-årsjubileum Monwatch Stainless Steel Limited Edition saknas fortfarande, fake rolex referens i stål som firade den första klockan som har gått till månen.

Huruvida namnet kommer att vara det rätta, kan alla - förutom fastlandet - inte vänta på att den riktiga Jubilee Moonwatch dyker upp. Feberen är mycket hög: det verkar som att de mest sjuka av den enda NASA-certifierade rumsliga kronografen har lämnat en insättning till sin betrodda återförsäljare för att säkerställa att de äger en.

Vissa hypoteser

Författaren har inte alla siffror för att förutsäga hur Speedmaster för 50-årsjubileumet kommer att se ut i stål: urmakeriforum är istället fulla av entusiaster som känner till de minsta detaljerna i historiska tidstycken och de som har en passion för Omega Speedmasters är bland de mest ackulturerade av alla.

Här är en Photoshop-utarbetande av en av medlemmarna i Omega Forums.

Visst med Apollo Speedmaster rolex replica 11-årsjubileum Moonshine Gold Limited Edition som vi har sett är inte att Omega är mycket oknäppt om vad som kommer att bli den viktigaste upplagan som kanske kommer att avslöja denna vecka.

Men det är ett vackert stycke i 18 kt gult guldtanke, byggt och starkt med mer än en detalj som avslöjar avsikten att göra det omedelbart till en samlarobjekt.

rolex replica
fake rolex
replica uhren